Спално бельо  There are 58 products.

Subcategories

 • 100% памук / 100%...

  Един класически и стилово издържан спален комплект от 100% памучен ранфорс. Цветовата гама в бежово идеално се комбинира с интериора на всяка спалня. Модерния печат върху меката на допир памучна материя ще подтикне сетивата ви към спокоен и ползотворен сън. Спалния комплект се състои от два броя калъфка, долен чаршаф за двоен матрак и плик за юрган. Меките и приглушени тонове на спалния комплект чудесно отразяват мекотата на памучната материя, която ще ви спести неприятни алергии и чувство на дискомфорт. Подарявайки си този спален комплект от 100% памучен ранфорс, Вие си подарявате щастие!

 • Поликотън

  Спални комплекти от 70% памук и 30% поли котън имат добри характеристики, относно качество, време на ползване и поддръжка на комплектите. Комбинацията на памука и поли котъна е много удачна за домакинствата, от гледна точка на комфорт при спане и лесна манипулация, при гладене, пране и сушене. Дизайните на спални комплекти от 70% памук и 30% поли котън са свежи, модерни и добре комбинативни. Декоративните елементи и геометрични фигури се комбинират отлично със свежите гами на цветовете, като пепел от рози, турско синьо и бежово. Покупката на един такъв комплект е инвестиция за качество и гаранция за дълготрайна употреба!

 • Комплекти с юргани

  Този спален комплект с юрган е чудесна възможност да поглезите себе си с високо качество на добра цена! Дизайна на спалния комплект е модерен и материалите, от които е изработен са антиалергенни. Състава му от 70% памук и 30%  поли котън осигурява чувство за комфорт, мекота на допир и прохлада. Спалния комплект с юрган се състои от завивка с качествен силиконов пълнеж, долен чаршаф – торба, два броя калъфка и долен чаршаф за матрак. Размерите на комплекта и частите му са удобни и големи, подходящи за двойни легла и спални. Подарете си лукса да спите, като крале с този спален комплект.

 • Одеяла

  Шалтетата и Одеялата внасят доза уют във всеки дом. Независимо дали ще ги ползвате за покривала на дивани, спални или кресла, те могат умело да се слеят или да контрастират интериора на помещението, в което се използват. Сега след, като на прага ни чука Есента е момента да обърнете внимание на нашата категория продукти Одеяла – Шалтета. Тук можете да намерите разнообразни материи, като плюш, памук, кадифе, сатен и смеси. Размерите са разнообразни и отговарящи на разнообразието от нуждите ви. Висококачествената изработка и луксозните опаковки, правят продуктите ни подходящи, както за подарък, така и за предмет, с който да поглезите себе си. При желание от ваша страна шалтетата ни могат да бъдат комбинирани с чифт декоративни възглавници. Одеялата ни са меки и приятни на допир. Те ще ви стоплят със сигурност през студените Зими.

 • Дамски комплекти и Пижами
 • Спални комплекти от...
per page
Showing 1 - 12 of 58 items
Showing 1 - 12 of 58 items