Кухня  There are 6 products.

Subcategories

 • Комплекти калъфи за...

  Тенденция в дизайна е неговата хомогенност и контраст със средата същевременно. Скучните и статични столове около кухненската ви маса или тази в трапезарията за хранене, могат да разчупят пространството с помощта на едни красиви калъфи. Категорията Комплекти Калъфи за Столове е добре селектирана и предлага на вниманието ви широка гама материи и десени. Всички наши комплекти са универсални и пасват на стандартните размери столове. Уникалната драпировка, високото качество на изработката и лесните за поддръжка кройки на изделията ще ви накарат да ги обожавате. Независимо дали искате да придадете празничност на трапезата си и да изтъкнете домакинския си нюх или да освежите вече поостарелия си интериор, то тук е мястото да го направите.

 • Луксозни покривки

  Няма нищо по-красиво и елегантно за една празнична вечеря от елегантна покривка поставена на масата. Празниците и семейните събирания винаги изискват подготовка от страна на една домакиня и тя се стреми да даде максимума от себе си. Ние предлагаме на вашето внимание една рационална и много необходима гама от Луксозни Покривки. Падащите тежко копринени материи, класическите щампи и обемни сплитания ще внесат лукс на всеки ваш празник. Цветовата гама е ориентирана почти в нюансите на бялото и кремавото, като за по ексцентричните има варианти и на по-ярки тонове. Флоралните и геометрични композиции на покривките са в разнообразни размери, за кръгли, елипсовидни и квадратни маси. Комбинацията на една такава луксозна покривка с добре подбрани прибори и салфетки ще впечатли гостите ви със сигурност. 

 • Престилки

  Иска ви се да се чувствате в кухнята си, като майстор-готвач! Един професионален готвач, какъвто е всяка домакиня, не може без наличието на една уникална престилка за готвене. При нас можете да се насладите на разнообразието от Престилки, което ви предлагаме. Много атрактивни, удобни, функционални и най-вече с уникален дизайн. Функцията на една престилка в кухнята е да запази дрехите ви от пръските храна, но всяка дама иска да изглежда красива, във всяко облекло, затова правилният ви избор е при нас. Идеята да подарите на най-близките си приятели или на майка си, или съпруга/съпругата един такъв уникален подарък е много добра за всеки повод. Материи издръжливи за употреба в кухнята и готвенето, лесна поддръжка и уникални цени, това са нашите кухненски престилки. 

 • Кухненски кърпи

  Всеки детайл от дизайна на кухнята е важен. Като се започне от цвета на боята по стените, естеството на мебелите и се стигне до дребните интериорни акценти, като кърпите в кухнята. Всяка домакиня желае топлина и свежест в дома си, особено в кухнята където ежедневно приготвя ястията за семейството си. В нашият раздел Кухненски Кърпи ви очаква богата гама от свежи и актуални десени. Комплектите ни с красиви опаковки от по 6 броя кърпи, от памучен вафел с обемен принт ще внесат в дома ви желания уют. Стандартните им размери са универсални и можете да ползвате изделията, както практично и функционално, така и с дизайнерски цели. Щампите на чашки за кафе, актуални надписи, весели картинки в комбинация с подходящия цвят са точния избор за една кухня!

Showing 1 - 6 of 6 items
Showing 1 - 6 of 6 items