Шалтета  There are 4 products.

Subcategories

  • Шалтета - 100% Памук

    Пролетна свежест или Зимен уют, това създават нашите колекции Шалтета от 100% Памук. Нищо не може да се сравни с мекотата и приятния допир на памучната материя. Особено подходяща за хора с алергии и малки деца, тези шалтета са радост за окото със своя елегантен и разнообразен дизайн. Размерите им са разнообразни, а дори и най-големите спални могат да бъдат покрити с тях. Интериора на спалното ви помещение ще грейне на фона, на едно красиво и добре изработено покривало. Освен функцията си да предпази спалното ви бельо от замърсяване, едно шалте има и силно декоративни цели. И при двата случая материята е от голямо значение. Памука се отдава добре на щамповане и трайността на щампите е голяма. Възможността за окомплектовка на памучните шалтета с декоративни възглавници по избор, допълнително разнообразява възможностите ви за декорация. 

  • Луксозни

    Луксозно шалте от шанилова материя и френска дантела декорирано с перли и пайети е едно изтънчено усещане за сетивата ви. То е изключително аристократично по дизайн и може да внесе класа в спалнята ви. Деликатната 100% памучна и сатинирана материя е приятна на допир. Детайлите на френската дантела и пайетите, обкантващи шалтето са едно произведение на изкуството. Цветовата гама в цвят капучино е изключително приятна за окото и действа успокояващо на сетивните ви усещания. Цената на комплекта е съвсем удачна за високото му качество. Той включва четири броя калъфки, двоен долен чаршаф и изящно декоративно шалте.

  • 4 сезона

    Спален комплект от 4 сезона е удачния избор за едно модерно семейство! Свежият му и същевременно сдържан дизайн и цветова гама, спомагат за доброто му съчетаване с класическият или по-модерен дизайн на спалнята ви. Можете спокойно да го ползвате през четирите годишни сезона, без да усетите дискомфорт. Състава на спален комплект от 4 сезона е 70% памук и 30% поли котън, с антиалергенни свойства. Окомплектоването му включва два броя калъфка със стандартен размер, долен чаршаф с размери 260/240 и шалте с размери 220/200. И като бонус можете да ползвате шалтето и като калъф за юрган, освен като декоративно покривало.

Showing 1 - 4 of 4 items
Showing 1 - 4 of 4 items